Sztárok

Kamilla fia titokban üzent Harrynek: a herceg drámai kritikát kapott mostohatestvérétől

Napvilágot látott, hogy Kamilla királyné fia, Tom Parker Bowles új könyvet jelentet meg a királyi család konyháinak titkairól, egy szakértő szerint pedig ez egyértelmű üzenet mostohatestvérének, Harry hercegnek.

Komoly jelentéssel bír a mondanivalója

Tom Parker Bowles nemrég elárulta, hogy még idén kiad egy könyvet Cooking and the Crown címmel, amely a királyi lakomák receptjeit, valamint a palota konyháinak titkait tartalmazza. Mint ismert, mostohatestvére, a kegyvesztett Harry tavaly adta ki saját könyvét, a Tartalék című vitatott memoárt, ahol számos rokonát vette célba, köztük Tom édesanyját, Kamillát is. A kötetben számos vád és sérelem fogalmazódik meg, az pedig külön kicsapta a biztosítékot, hogy a herceg azt állította: a királyné valójában „veszélyes” és egy igazi „gazember”, hozzátéve édesapja, Károly nem ölelte meg őt édesanyja, Diana hercegné halála után. Nos, benne van a pakliban, hogy a hamarosan debütáló könyv újabb botrányt fog szítani; részletek a galériában!

Tom Parker Bowles a királyné elsőszülött gyermeke, aki a korábbi férjétől, Andrew Parker Bowles-tól jött világra. A 49 esztendős férfi ételkritikusként tevékenykedik, rendszeresen feltűnik főzőműsorokban és neves magazinokban publikál, emellett több könyv szerzője is.
Kattints a további képekért!

Ha minden igaz, Harry májusban ismét Londonba látogat, és minden bizonnyal találkozik majd Károllyal is. Vilmos és Katalin azonban nem kér a hercegből, erre pedig meg is van a maguk oka.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.