Sztárok

Ryan Gosling és Eva Mendes szigorú megállapodást kötött a gyermekeiket illetően

Sokan gondolják úgy, hogy a boldog házasság részben a kompromisszumokban és a hatékony együttműködésben gyökerezik. Nos, Ryan Gosling és Eva Mendes is hasonlóan vélekedik, határozottan megállapodtak ugyanis néhány dologban, már ami a gyermeknevelést illeti.

Karrier kontra szülőség

Eva Mendes és Ryan Gosling 2011 óta alkotnak egy párt, házasságukból pedig két csodálatos kislány is született. Talán te is elgondolkodtál már azon, vajon hogyan is lehet összeegyeztetni a hollywoodi hírnév csillogását és a szülőséget, Ryan és Eva pedig egy határozott megállapodással igyekeznek megteremteni a hangsúlyt a két dolog között. A gyermekek születésekor megbeszélték, hogy Eva feladja színészi karrierjét és otthon marad a gyerekekkel, míg Ryan a biztosítja a két lány felneveléséhez szükséges hátteret. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a részletekre!

„Annyira magától értetődő volt az egész számunkra, mintha szóbeli megállapodást kötöttünk volna” – mesélte Eva Mendes a Tonight showban. Az 50 éves színésznő számára nem is volt kérdés, hogy gyermekei születése után felfüggeszti hollywoodi ambícióit, hogy minél több időt tölthessen Esmeraldával és Amadával, akik ma már 9 és 7 évesek. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit lehetek velük” – tette hozzá a színésznő.
Kattints a további képekért!

A XX. századi színház-, valamint filmművészet meghatározó alakja volt Szörényi Éva, akinek nevéhez klasszikus és modern művekben, tragédiákban, illetve vígjátékokban egyaránt kiemelkedő alakítások fűződnek. A színésznő emellett több mint 50 évig a magyar nyelv és kultúra erősítésének meghatározó személyisége volt Amerikában.

Leadfotó: Getty Images, forrás: pagesix.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.