Balogh Levente lánya a balestéről osztott meg részleteket, és az apja kedvéért megint bevállalta a veszélyes manővert

Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.

Balogh Szimi sokat poénkodott a felvétel alatt, de a balesetéről is mesélt

A renitens című sorozat április végi befejezése után átalakul az RTL műsorrendje: a csatorna közleménye szerint vasárnaponként a Híradó után láthatják a nézők a Házon kívül című műsort, amelyet minden héten 19:25-től a Cápák között hetedik évadának folytatása, a még le nem adott részek követnek majd.

Közben Balogh Levente továbbra is képernyőn van, mivel zakatol Az álommeló második évada is, amiben az üzletember ismét az elnöki asszisztensét keresi.

Közben a kamerák elé került Balogh Levente lánya, aki a balesetéről is mesélt. A galériánkban leleplezzük, hogy mi történt pontosan!

Balogh Leventével a Viasat 3 képernyőjén is találkozhattak a rajongók, mivel szerepelt Geszti Péter, Adom a napom című műsorában.
Kattints a további képekért!

A Cápák között befektetője féltve őrzi a magánéletét. Balogh Levente feleségét nem is igazán lehet látni a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.