Sztárok

90 kilótól szabadult meg: felismerhetetlenre fogyott a legendás amerikai színész - Fotók

John Goodman testes alkata ellenére is meghódította az ezüstvásznat, a 2010-es években azonban az életmódvátlás mellett döntött. Erőfeszítései mára meghozták gyümölcsüket.

Megelégelte a plusz kilókat

Ismerős? Igen, A Flinstone-család élőszereplős verziójából. A Coen-fivérek megannyi kultklasszikusából (A nagy ugrás; A nagy Lebowski; Ó, testvér, merre visz az utad?). Az Argo-akcióból. A némafilmesből. A Babe-ből. Ragyogó filmek és izgalmas, sokrétű szerepek sokasága tapad a 71 éves amerikai karakterszínész, John Goodman nevéhez. A nagymúltú világsztárt mindenki jókedvű, testes alkatú mókamesterként ismeri - egyike azon keveseknek, akik jelentős túlsúlyuk ellenére is fényes karriert futottak be Hollywoodban. A nagyközönség egy része nem is tudja, hogy a méltán népszerű komikus az utóbbi esztendőkben keserves harcot folytatott a plusz kilókkal. Erőfeszítéseit végül bámulatos siker koronázta: Goodman összesen 90 kilótól szabadult meg, egy ennyire nagy horderejű változás pedig a külső vonásokon is megmutatkozik.

A világsztár 13 évvel ezelőtt, David Letterman műsorában árulta el, hogy a fogyás mindig is gondot jelentett számára. Amikor a Rosanne című sorozat egyik soron következő évadját forgatta, őt is utolérte a jojó effektus: a munkálatok előtt simán ledobott 30 kilót, de amikor a kamerák megszűntek forogni, rögtön vissza is hízta a ledolgozott felesleget.
Kattints a további képekért!

Napjaink egyik legnagyobb hatású amerikai filmkészítője május végén ünnepli majd 94. születésnapját, és egyelőre nem kacérkodik a visszavonulás gondolatával.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.