Bejelentette a magyar énekesnő: elválik a férjétől – Ez vezetett a kapcsolatuk felbomlásához

Szomorú hírt közölt Völgyi Zsuzsi: az énekesnő házassága zátonyra futott, a jövő év elején hivatalosan is lezárja a kapcsolatát a férjével. A Romantic együttes sztárja őszintén mesélt a magánéleti kudarcáról.

Meghozták a döntést

Völgyi Zsuzsi és férje, Gábor házassága tavaly romlott meg: az énekesnő akkor elárulta, kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt futott zátonyra, hanem azért, mert a régóta elhúzódó építkezés beárnyékolta az otthoni hangulatot. Nem sokkal később azonban úgy döntöttek, tovább harcolnak a házasságukért, látszólag pedig ismét boldog családként éltek együtt kislányukkal, Glóriával. Most azonban kiderült: minden remény szertefoszlott – az előadónő sokáig várt türelmesen és bízott abban, hogy álmai háza végre felépül, végül belefáradt a sok ígérgetésbe. Zsuzsi a Story magazinnak mesélt magánéleti válságáról, és elárulta, mi vezette a döntésig. További részletek a galériánkban!

„Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban” – kezdte a lapnak az énekesnő, majd felidézte azt a pillanatot, amikor rájött: végleg elege lett.
Kattints a további képekért!

Az Anna and the Barbies énekesnője 30 év után vált el férjétől, és bár a szakítás nagyon megviselte, ma már azt mondja: bár jelenleg külön élnek, mindig gyermekei apja lesz élete szerelme.

Leadfotó: Instagram/ zsuzsi_volgyi

Oldalak