Tragikus hírt közölt a népszerű énekesnő: elvesztette első babáját

Azt hitte, sosem lehet gyermeke, de készen állt az anyaságra. A bánata leírhatatlan.

Első gyermekét vesztette el

Jessie J angol énekesnő és dalszerző szerdán hozta nyilvánosságra, hogy sajnálatos módon elveszítette meg nem született gyermekét. A 33 éves sztár harmadik ultrahang-vizsgálatán az orvosok nem találták meg a magzat szívhangját.

Ez volt az énekesnő első terhessége, miután korábban kiderült, hogy természetes úton nem vagy csak nagyon nehezen lehet saját gyermeke. Ráadásul Jessie októberben hét hónap után szakított táncosként ismert barátjával, Max Phammel is, így egyedülálló anyaként nevelte volna fel a gyermekét, amire saját bevallása szerint teljes mértékben készen állt.

Az Instagram-oldalán közölte a tragikus hírt egy olyan kép társaságában, amelyen egy terhességi tesztet tart. A bejegyzésben arról ír, hogy előző nap még azon viccelődött, hogy hogyan fogja majd magában tartani a gólyahírt a szerdai koncertjén, de a fellépés előtt közölték vele a vetélés tényét. Végül énekelt aznap este, nem azért, hogy elnyomja a gyászát, hanem mert a zene megnyugvást jelent számára. A szomorúság most minden más érzelmét elnyomja, de az énekesnő biztos benne, hogy lesz még alkalma megtapasztalni az anyaságot.

Szomorú hírt közölt Völgyi Zsuzsi: az énekesnő házassága zátonyra futott, a jövő év elején hivatalosan is lezárja a kapcsolatát a férjével. A Romantic együttes sztárja őszintén mesélt a magánéleti kudarcáról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak