Gólyahír: negyedszer is apa lesz Kovács Kokó István

Az ökölvívó legenda 51 évesen lesz újra édesapa, kedvese már a hatodik hónapban van.

Ismét apa lesz

Kovács Kokó István igazi fiús apuka: első házasságából született fiai, Bence és Gergő már huszonévesek, Garami Katalinnal pedig négy éve lettek egy kisfiú boldog szülei, Zalán világra jövetele után pár hónappal pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Az olimpiai bajnok ökölvívó március óta Svájcban él családjával, ami hamarosan újra bővülni fog. Az 51 esztendős Kokó errőlm egy bejegyzésben írt először.

5 év! 5 éve fogtam meg először a kezed, és ahelyett hogy a Király Gabi búcsú mérkőzésén fagyoskodtunk volna, egy kihalt kisvendéglőben megbeszéltük az előttünk álló 40 évet. Alig másfél évvel később már hárman voltunk kettesben, ma pedig már egy újabb csodára várunk türelmesen” – szól az örömhírt bejelentő poszt.

Az ökölvívó a Borsnak is elmesélt részleteket a közelgő hónapokról. „Február vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik! A kicsi, a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négyéves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás. A munkámhoz én az angolt használom, a német is jól megy, de be kell vallanom, hogy a francia olyan messze van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Jó, ha tíz szót tudok, de ez itt nem gond” – fogalmazott.

Kokó hozzátette, szeretnék a karácsonyi ünnepeket munka nélkül, békében és szeretetben tölteni. Arra készülnek, hogy az Egyesült Államokban ünnepelnek, hogy aztán visszatérve svájci otthonukba, türelmesen várhassák a kis jövevény érkezését.

Az 59 éves médiaszemélyiség megrázó hírről számolt be egy podcastben.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak