Sztárok

Mély gyászba burkolózik Palik László, közeli családtagját veszítette el

Az 59 éves médiaszemélyiség megrázó hírről számolt be egy podcastben.

Óriási veszteség érte a közismert televízióst

Az 59 esztendős Palik László a Palikék világa by Manna című műsorban számolt be róla, hogy nemrég elveszítette szeretett édesapját. Az elmúlt időszak pokolian nehéznek bizonyult a közismert médiaszemélyiség számára. Palik munka közben értesült a tragikus hírről. Ennek ellenére mégsem hagyta félbe teendőit, éppen azért, mert az édesapja is ezt tanította neki - írja a Bors.

"Hétfőn reggel 8 óra 10 perckor az édesapám meghalt" - mondta a YouTube-podcastben a népszerű televíziós, majd így folytatta: "Le voltam ütve a héten, valójában semmi nem jutott eszembe, és szerintem a társaimat is lefagyasztottam ezzel. Viszont azt sem tehettem meg annak alapján, amit elmondtak nekünk, amikor belekezdtünk ebbe a folyamatba, hogy ezzel elbújok."

A híresség, aki az utóbbi években az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként növelte népszerűségét, a beszélgetés során arra is kitért, hogy szeretteink halála olyan esemény, melyre valójában nem lehet felkészülni. Hozzátette: a gyász érzése mindenkit másként érint, belülről mindenki másként él át egy ilyen tragikus veszteséget.

"Mindannyian fel vagyunk rá készülve, ezért aztán mindannyiunkat felkészületlenül ér. És az ember természetesen utána ott és akkor játszik a gondolattal, megpróbálja nyugtatni magát, aztán nem sikerül, és szerintem ebben nincs szabály. Mindenkiben másképp csapódik le, egy kicsit értelmezhetetlen" - mutatott rá Palik.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.
Fashion&Beauty
Vannak olyan retró trendek, amelyek visszatérésének nagyon örülünk, egyes termékeket azonban legszívesebben örökre elfelejtenénk. Azt, hogy a következő ruhadarab melyik kategóriába tartozik, mindenki...
Egészség
Időnként mindannyiunkat kínoz a puffadás, de ha már kóros mértéket öltött, érdemes lehet utána járni, mi állhat a tünet hátterében.