Sztárok

Nem titkolja tovább: túlsúlya miatt ment tönkre a magyar énekesnő házassága, exférje állandóan a pluszkilók miatt kritizálta

Völgyi Zsuzsi életére komoly hatást gyakorolt a túlsúlya, már a tükörbe se nézett szívesen, és úgy gondolja, válásában is közrejátszott, hogy elvesztette lánykori alakját.

A kitartó munkának meglett az eredménye

15 kilótól szabadult meg Völgyi Zsuzsi: az énekesnőre a pandémiás időszak alatt felszaladt több mint húsz kiló, amely már az egészségét fenyegette, és úgy érzi, ez lehetett az egyik oka annak is, hogy tönkrement a házassága. A plusz súlytól segítség nélkül nem tudott megszabadulni, de tudományos formulának köszönhetően megindult a fogyása, de az énekesnő még így sem teljesen elégedett. Részletek a galériában!

Már öt éves Völgyi Zsuzsi kislánya, Glória, az énekesnő azonban nehezen nyerte vissza terhesség előtti alakját, a pandémiás időszak ráadásul komoly evési kényszert hozott neki.
Kattints a további képekért!

Cillian Murphy csatlakozott azon színészek táborához, akik egy szerep kedvéért hajlandók drasztikusan megváltoztatni a külsejüket. A korábban muszklis sztár legújabb filmje forgatásán inkább egy piszkafához hasonlít.

Oldalak

Sztárok
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.
Sztárok
A Desperado és az Alkonyattól pirkadatig 57 esztendős sztárja megállította az idő kerekét: fiatalosabb, üdébb és stílusosabb, mint két évtizeddel ezelőtt!
Sztárok
John Denver dallamos, könnyed folk-pop dalai évtizedeken át szerepeltek a slágerlistákon: az amerikai countryénekes a hetvenes években élte a fénykorát, és valószínűleg mind a mai napig lubickolna a...