Sztárok

Nem titkolja tovább: túlsúlya miatt ment tönkre a magyar énekesnő házassága, exférje állandóan a pluszkilók miatt kritizálta

Völgyi Zsuzsi életére komoly hatást gyakorolt a túlsúlya, már a tükörbe se nézett szívesen, és úgy gondolja, válásában is közrejátszott, hogy elvesztette lánykori alakját.

A kitartó munkának meglett az eredménye

15 kilótól szabadult meg Völgyi Zsuzsi: az énekesnőre a pandémiás időszak alatt felszaladt több mint húsz kiló, amely már az egészségét fenyegette, és úgy érzi, ez lehetett az egyik oka annak is, hogy tönkrement a házassága. A plusz súlytól segítség nélkül nem tudott megszabadulni, de tudományos formulának köszönhetően megindult a fogyása, de az énekesnő még így sem teljesen elégedett. Részletek a galériában!

Már öt éves Völgyi Zsuzsi kislánya, Glória, az énekesnő azonban nehezen nyerte vissza terhesség előtti alakját, a pandémiás időszak ráadásul komoly evési kényszert hozott neki.
Kattints a további képekért!

Cillian Murphy csatlakozott azon színészek táborához, akik egy szerep kedvéért hajlandók drasztikusan megváltoztatni a külsejüket. A korábban muszklis sztár legújabb filmje forgatásán inkább egy piszkafához hasonlít.

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.