Sztárok

Nincs kegyelem: elképesztő, mit tett Vlagyimir Putyin privát séfje egyik alkalmazottjával

Nagyon úgy tűnik, hogy Putyin emberei épp olyan kíméletlenek, mint ő maga, legyen szó testőrökről, politikai tanácsosokról vagy éppen egy séfről.

Hihetetlen, amit a személyzettel művel

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Vlagyimir Putyint sokan ádáznak és kegyetlennek tartják, nem véletlenül: az orosz elnök politikai lépéseiben az esetek többségében akad némi kivetnivaló, erőszakos és durva döntéseivel pedig érthető módon a legtöbb ember, olykor még saját népe sem ért egyet. Putyint tehát nem gyengeségéről és jó szívéről ismerik, ahogyan a hozzá közel álló privát személyzetet sem: személyi séfje például hasonlóan kőszívű tud lenni, mint az orosz elnök, ezt igazolják a nemrégiben róla szárnyra kapott pletykák is, melyek szerint Prigozsin bizony cudar módon bánt el egyik alkalmazottjával…

Ahogyan az Index is írja, Yevgeny Prigozsint gyakran nevezik Putyin séfjének, mivel korábban már többször is ő szolgálta fel az orosz elnöknek az ételt a nyilvános eseményeken. Nos, ő az a férfi állítólag brutális módon bántalmazta az egyik szakácsot, miután egy vendég panaszt tett rá.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy mégsem az állítólagos titkos betegségek egyike végez majd az orosz elnökkel, hanem a hozzá közelállók.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!