Sztárok

77 évesen is csak úgy ragyog: Goldie Hawn, a magyar származású díva az idő múlásával is éppoly remekül fest, mint fiatalon - Fotók

Lányával pedig ha akarnák sem tagadhatnák le egymást.

Nem veti meg a botoxot

Goldie Hawn neve egyáltalán nem ismeretlen a magyaroknak: nem csupán a gyönyörű színésznő tehetsége miatt tudjuk idehaza, hogy ki is ő, de azért is, mert édesanyja magyar származása révén Goldie-nak is magyar vér is csörgedezik az ereiben. A 77 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő Washingtonban született, ám anyja a magyar származású zsidó Laura Steinhoff volt, aki eredetileg az Aranka nevet adta volna lányának, de végül a Goldie-t választotta, mint a magyar név angol tükörfordítása. Édesapja Edward Hawn zenészként dolgozott, így a kis Goldie már háromévesen belecsöppent a zene és a tánc világába: ekkor kezdett el balettet tanulni és táncleckéket venni, színészi karrierjét pedig 11 évesen kezdte A diótörőben, végül 1961-ben érte el a hőn áhított sikert, amikor a Rómeó és Júliában szerepelt. A babaarcú, ártatlan tekintetű színésznő hamar meghódította tehetségével és szépségével a világot, mára azonban már 77 éves is elmúlt, és szó mi szó, alaposan megváltozott – szerencsére bájából nem sokat vesztett még akkor sem, ha sok hollywoodi hírességhez hasonlóan ő sem vetette meg az évek során a botoxkezeléseket. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most Goldie Hawn, Kate Hudson édesanyja, akivel le sem tagadhatnák egymást!

Goldie Hawn fiatalon igazi szexszimbólumnak számított: a rendezők nemcsak a tehetsége, de szépsége miatt is több főszerepet osztottak rá.
Kattints a további képekért!

A királyi szakértők szerint Vilmos neje nem véletlenül viselte ezt a darabot a minap egy nyilvános megjelenése során: a hercegné állítólag ezzel üzent a botrányt kavaró sussexieknek, hogy velük ellentétben ő mire is helyezi majd a hangsúlyt 2023-ban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.