Sztárok

Vilmos elképesztően édes becenevet adott Saroltának: így nevezi egy szem lányát a trónörökös herceg

Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.

Apja-lánya

Vilmos és Katalin házasságát kétségkívül gyermekeik érkezése koronázta meg, hiszen mind a herceg, mind pedig neje nagyon vágytak már utódokra, és az is köztudott, hogy mindketten nagy családot akartak. Nos, két hercegük és a hercegnő érkezésével ez a vágyuk is teljesült: 2013-ban György, 2015-ben Sarolta, három évvel később pedig Lajos látta meg a napvilágot. Mindhárom gyermeket rendkívül különböző természettel áldotta meg a sors: György nagyon hasonlít apjára, Vilmosra, mind külsőleg, mind pedig belsőleg, míg Sarolta inkább édesanyja vonásait és előkelőséget sugárzó természetét örökölte. Lajos a família kakukktojása: az 5 esztendős herceg a királyi család legszórakoztatóbb tagja, azt pedig már sokszor láthattuk, hogy csibészsége nem ismer határokat. Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, édesanyja, Katalin a Lou Bug, azaz a bogárkám becenevet aggatta rá, de Saroltának is megvan a maga cuki kis neve, ahogyan apja becézi őt. Hogy miről is van szó, az galériánkból kiderül!

A szépséges Sarolta édesapja szeme fénye, ami teljesen érthető, hiszen ő Vilmos egy szem lánya, akivel a herceg különleges kapcsolatot ápol, és természetesen mint minden apa, úgy ő is félti és óvja az egyre inkább Katalinra hasonlító hercegnőt.
Kattints a további képekért!

Bár úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg rendre betartanak minden királyi előírást, vannak olyan dolgok, amikkel nem igazán értenek egyet, éppen ezért ma már teljesen máshogy cseleksznek, mint annak idején II. Erzsébet királynő.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.