Sztárok

Emmanuel Macron 25 évvel idősebb felesége igazi stílusikon: a ritkán látott francia first lady 70 évesen is gyönyörű

Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.

Megfiatalítja őt az elnök, na meg divatos outfitjei

A francia elnök és felesége szerelmi története nem mindennapi: Emmanuel még 1992-ben, mindössze 15 évesen találkozott először a nála 25 éves Brigitte-el, aki a drámatanára volt a La Providence nevű jezsuita gimnáziumban. Egy évvel később a férfi szerelmet vallott a nőnek, akire nagy hatással volt Macron irodalomban való jártassága és tudása, így hamar szerelmi viszony szövődött közöttük. Természetesen ezt senki nem nézte jó szemmel: Emmanuel szülei például úgy tudták, fiuk Brigitte lányának udvarol, hiszen a nő megismerkedésükkor házas volt, valamint három gyermek édesanyja. Lángoló érzelmeik azonban annak ellenére sem múltak, hogy kapcsolatukat többen is ellenezték, így amikor Macron 17 éves lett, hivatalossá tették viszonyukat, Brigitte viszont addig nem akart hozzámenni, míg saját szülei éltek. A későbbi first lady végül 2006-ban vált el gyermekei apjától, egy évvel később pedig már feleségül is ment Macronhoz, akivel azóta is jól működik a házasságuk még az óriási korkülönbség ellenére is. Brigitte végig támogatta férjét az elnökséghez vezető úton, és azóta is mellette áll mindenben, Franciaország pedig odáig van mesébe illő szerelmükért, na meg a stílusos first lady-ért, aki divatos és elegáns szettjeinek köszönhetően simán letagadhatna 10 évet a korából. Galériánkban mutatjuk az idehaza ritkán látott Brigitte-et!

Brigitte 1953 áprilisában látta meg a napvilágot Jean Trogneux, a Chocolaterie Trogneux édességüzem ötödik generációs csokoládégyárosa és Simone Trogneux gyermekeként. 21 évesen feleségül ment egy bankárhoz, akitől három gyereke született, frigyük azonban válással végződött 2006-ban Emmanuel Macron miatt.
Kattints a további képekért!

A Baria Alamuddinról készült képeket nézegetve most már pontosan tudjuk, hogy George Clooney gyönyörű felesége, a sztárügyvéd Amal kitől is örökölte messze földön híres szépségét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.