Mindenkit elbűvöl a svéd trónörökös lánya: Esztella hercegnő olyan kecses, akár egy manöken

Viktória svéd királyi hercegnő lánya, Esztella még csak 12 éves, de már most elmondható róla, hogy nagyon figyelemfelkeltő teremtés.

Tüneményesen festett édesanyja oldalán

A svéd trón első számú örököse, a 45 éves Viktória a jelenlegi uralkodóhoz, XVI. Károly Gusztávhoz hasonlóan nagyon közkedvelt a hazájában – népe rokonszenvesnek találja kedves és közvetlen természetét, példamutató értékrendjét, továbbá azt, hogy édesapja mintáját követve szerelemből házasodott, ráadásul egy közembernek mondta ki a boldogító igent. A koronahercegnő 2010. június 19-én, a Stockholmi székesegyházban állt oltár elé Daniel Westling személyi edzővel, akiből az esküvő után Dániel herceg lett. A házasságból két gyermek született, akik közül az idősebbik, Esztella egyre többet szerepel szülei oldalán a nyilvánosság előtt, és lassacskán már ő is pont olyan népszerű, mint édesanyja. A 12 éves hercegnő hónapról hónapra kecsesebb és bájosabb, amit a róla készült legfrissebb fotók is jól bizonyítanak; galériánkban megmutatjuk, milyen elragadó volt a minap!

A mindig mosolygós Viktória királyi hercegnő igazi sztárnak számít Svédországban, ugyanis remekül ötvözi a modern szemléletmódot a hagyományőrzővel, emellett azzal is sikerült kivívnia népe elismerését, hogy boldog, kiegyensúlyozott, botrányoktól mentes családi életet él.
Kattints a további képekért!

Viktória hercegnő mindig remek ízléssel állítja össze az outfitjeit, s nem volt ez másképp néhány nappal ezelőtti nyilvános megjelenése apropóján sem. A svéd trónörökös egy múzeumi kiállításmegnyitón tette tiszteletét, az alkalomra pedig egy, a napjainkban igencsak divatosnak számító, Barbie-stílust megidéző Zara-szettet öltött magára.

Leadfotó: Michael Campanella/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.