Sztárok

Meglepő vallomást tett a magyar színész: máig katonaszökevénynek számít Ukrajnában

Trill Zsolt minden idők talán legnagyobb magyar hegymászójáról, a tragikus sorsú Erőss Zsoltról forgatott különleges életrajzi filmet. A színész egy, a produkció kapcsán készült interjúban árulta el, hogy Ukrajnában katonaszökevénynek számít.

"Nagyon sokáig nem is mehetek már haza"

Különleges hangulatú életrajzi film készült minden idők egyik legnagyobb hegymászójáról, a tragikus sorsú Erőss Zsoltról, aki 2013-ban veszítette életét a Himalája harmadik legmagasabb hegye, a Kancsendzönga megmászását követően. A Magasságok és mélységek című produkcióban Erősst az 50 esztendős magyar színész, Trill Zsolt alakítja. A művésszel nemrégiben az Index készített interjút, melyből kiderül: Trill a mai napig katonaszökevénynek számít Ukrajnában.

A kárpátaljai származású színművész a beszélgetés során azt mondta, az orosz-ukrán háború kirobbanását követően ő maga is megkapta a behívóját. Arra a kérdésre, mikor járt legutóbb otthon, azt felelte: "Karácsonykor, és nagyon sokáig nem is mehetek már haza, hiszen minket már behívtak. A kijevieket nem hívják be, de minket kárpátaljai magyarokat kivétel nélkül."

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.