Sztárok

Óriásit nőtt Radics Gigi kislánya: ilyen elragadóan mutat az énekesnő a tündéri Bellával – fotók

Radics Gigi kislánya elképesztően aranyos: a kétéves Bella napról napra egyre nagyobb, ráadásul most már bölcsődébe jár.

Büszke édesanya

Radics Gigi 2012-ben, a Megasztár 6. szériájában tűnt fel: tehetségének köszönhetően pillanatok alatt belopta magát az egész ország szívébe, végül pedig meg is nyerte a versenyt. Karrierje ezután fénysebeséggel ívelt felfelé: koncertről koncertre járt, sorra adta ki a slágereket, ráadásul Michael Jackson producere, Quincy Jones is felfigyelt rá, majd meghívta énekelni a világhírű Montreux-i Jazz Festival-ra. Akkoriban a legtöbben azt hitték, a fiatal énekesnő egy jó darabig csak a pályafutására és a zenélésre szeretne koncentrálni, éppen ezért ért sokakat meglepetésként, amikor két évvel ezelőtt bejelentette: első gyermekét hordja a szíve alatt. Azóta természetesen sok minden változott: Gigi mostanra rutinos édesanyává vált, kislánya pedig – akinek a Bella Szófia nevet adták a szülei – már bölcsődébe jár, ahol ráadásul el is kezdett tanulni. Galériánkban megmutatjuk, milyen nagyot nőtt az elmúlt időszakban a népszerű énekesnő kislánya:

Radics Gigi mindössze 24 éves volt, amikor világra hozta a kislányát: párjával, Mikus Áronnal ugyan nem tervezték előre a gyermekvállalást, mégis hatalmas boldogságként érte őket, mikor megtudták, hogy szülők lesznek.
Kattints a további képekért!

Kirabolták Radics Gigit és zenekarát, több milliós károkat okozva.

Leadfotó: Instagram/ gigiradicsofficial

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.