Sztárok

Harry és Meghan retteg: a sussexiek attól félnek, hogy végleg száműzték őket a családból

A hercegi pár nagyon aggódik a brit királyi családban betöltött szerepük miatt, ami nem is csoda, hiszen a família legutóbb olyat tett velük, amire senki sem számított.

Továbbra sem szent a béke

Mint ahogyan arról már a Femcafe.hu is beszámolt, Erzsébet királynő halála közelebb hozta egymáshoz a haragban lévő Harryéket a család többi tagjával, ám a dolog közel sem ilyen egyszerű, hiszen az évek alatt rendkívül elmélyült az a bizonyos szakadék a sussexiek és Vilmosék, illetve Károlyék között. Kamilla például azért nem volt hajlandó a békülésre, mert mostohafia azt javasolta, hogy keressenek fel egy profi mediátort, afféle közvetítőt, aki azt a célt szolgálta volna, hogy elsimítsa a feszültséget a felek között, ám erről a királyné hallani sem akart, mondván egy kívülálló ne szóljon bele a dolgaikba. Vilmos pedig azért haragszik öccsére annyira, mert még mindig nem tudja megbocsátani neki, hogy Meghannal együtt lemondtak a királyi életről, és egy nő miatt Harry sosem lesz ott neki a trón felé vezető úton, hogy segítse őt. Nos, békéről tehát egyelőre szó sincs, most pedig a palota még egy arculcsapást intézett a sussexiek felé, és úgymond helyre rakták a hercegi párt, hogy tudják, hol a helyük…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.