Tóth Andit még soha nem láttuk ennél dögösebben: az énekesnő olyan szexi volt, hogy mindenkinek leesett az álla

Egyszerűen nem találunk szavakat.

A mindig gyönyörű Andi most önmagán is túltett

Profi énekes, tehetséges táncos, gyönyörű nő, brutál szexi idomok – ez mind igaz Tóth Andira, aki hétről-hétre elkápráztatja tudásával a Dancing with the Stars zsűrijét és nézőit Andrei Mangra oldalán. Andi soha nem tartozott a szégyellős hírességek közé, nem egyszer megmutatta már magát dögösebbnél dögösebb szettekben, Instagram fotóit látva pedig többször is beindult már a kommentháború. Sokak szerint az énekesnő néha túl sokat felfed testéből, többen közönségesnek is nevezték már őt, ez azonban Andit kicsit sem zavarja, hiszen ő mindig önmagát adja – tette ezt a 20 perc őszintén adásában is, ahol egy hazugságvizsgálóra kötötték a sztárt. Vadóc stílusának tehát mondhatni elengedhetetlen része olykor a villantás, ezzel pedig semmi gond, hiszen ezt már megszoktuk tőle. A Dancing with the Stars műsorában hétről-hétre láthatjuk őt szexi táncosruhákba bújva, a legutóbbi adásban pedig minden eddigi elképzelésünket felülmúlta, hiszen a szenvedélyes produkcióhoz most egy szinte mindent megmutató szett is társult egy igen magas tűsarkú csizmával kiegészítve. Galériánkban mutatjuk!

Andi és Andrei ezúttal egy tüzes paso doble-t adott elő, a páros pedig most sem okozott csalódást a nézőknek – produkciójukat a zsűri 39 pontra értékelte, így csupán egy ponttal maradtak el a maximumtól.
Kattints a további képekért!

A 20 perc őszintén című új videósorozatunk következő vendége Tóth Andi énekesnő. Ha azt gondolnátok, hogy a látszólag nagyszájú énekesnő élete nyitott könyv, hallgassátok meg vallomásait poligráfon. Andival a sorozat házigazdája Kraszkó Zita, a Femcafe.hu főszerkesztője beszélget.

Leadfotó: Instagram/tothandi.andee

Oldalak