Felforrt a levegő a parketten: elcsattant az első nyilvános csók a Dancing with the Stars két versenyzője között

Úgy tűnik, Hegyes Bertalan és Nagy Réka tényleg nem titkolja tovább érzéseit, immáron a nagyközönség előtt sem félnek megmutatni, mennyire vonzódnak egymáshoz.

Álompár

Ahogyan arról pár hete mi is beszámoltunk, a Dancing with the Stars versenyzőpárosa közt a próbákon és a táncparketten is forr a levegő, egymás iránt érzett vonzalmukat pedig már akkor nehezen tudták letagadni, bár nem is nagyon próbálták. Berci és Réka közt működik a kémia, ezt adásról-adásra bebizonyítják a zsűrinek és a nézőknek is sokszor szenvedélyes, már-már erotikus táncaikkal. A pár nagyszerűen fest egymás mellett, na persze ez nem nehéz, hiszen külön-külön is remekül néznek ki, három adással ezelőtt pedig produkciójuk előtti kisfilmjükben elszórták annak morzsáit is, hogy talán több is van köztük, mint barátság. Akkor a modell Réka volt az, aki szuperlatívuszokban beszélt táncos partneréről, a most szombati halloweeni adásban pedig Berci volt lenyűgözve teljesen, mikor gyönyörű párjától kapott egy csókot. Természetesen ezt sem a zsűri, sem a műsorvezetők nem hagyták szó nélkül, mindenki teljesen le volt döbbenve a bensőséges pillanatot látva.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.