Sztárok

Felforrt a levegő a parketten: elcsattant az első nyilvános csók a Dancing with the Stars két versenyzője között

Úgy tűnik, Hegyes Bertalan és Nagy Réka tényleg nem titkolja tovább érzéseit, immáron a nagyközönség előtt sem félnek megmutatni, mennyire vonzódnak egymáshoz.

Álompár

Ahogyan arról pár hete mi is beszámoltunk, a Dancing with the Stars versenyzőpárosa közt a próbákon és a táncparketten is forr a levegő, egymás iránt érzett vonzalmukat pedig már akkor nehezen tudták letagadni, bár nem is nagyon próbálták. Berci és Réka közt működik a kémia, ezt adásról-adásra bebizonyítják a zsűrinek és a nézőknek is sokszor szenvedélyes, már-már erotikus táncaikkal. A pár nagyszerűen fest egymás mellett, na persze ez nem nehéz, hiszen külön-külön is remekül néznek ki, három adással ezelőtt pedig produkciójuk előtti kisfilmjükben elszórták annak morzsáit is, hogy talán több is van köztük, mint barátság. Akkor a modell Réka volt az, aki szuperlatívuszokban beszélt táncos partneréről, a most szombati halloweeni adásban pedig Berci volt lenyűgözve teljesen, mikor gyönyörű párjától kapott egy csókot. Természetesen ezt sem a zsűri, sem a műsorvezetők nem hagyták szó nélkül, mindenki teljesen le volt döbbenve a bensőséges pillanatot látva.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít...
Sztárok
Egy királyi szakértő azt állítja, nem valószínű, hogy Vilmos és Harry valaha is kibékülnek egymással, a trónörökösnek ugyanis mélyebbek a sebei, mint azt bárki is gondolná.
Lifestyle
Hogyan lehet túllépni valamin, ami nem egészen megcsalás, de mégis tagadhatatlanul fáj? Segítünk!