Nem akármilyen trükkel varázsoltak hosszú hajat Törőcsik Franciskának a Demjén-filmben – Interjú

A Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjáték egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el, amely örökre megváltoztatja egy fiatal szerelmespár életét. Az egyik főszerepet Törőcsik Franciska személyesíti meg, akiről eddig is tudtuk, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors, a Demjén-filmben azonban egy újabb oldaláról is megismerhetik majd a nézők.

Szerelmes fiatalt alakít

A két idősíkon játszódó, Demjén Ferenc ikonikus slágereire felfűzött történetében a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő, egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja (Törőcsik Franciska) barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi az apja által számára kijelölt és természetesen „minden szempontból tökéletes” vőlegényével. Hamarosan megismerkedik egy rockzenekar szívtipró tagjával (Ember Márk), a kalamajka, no meg a mindent elsöprő szerelem pedig elkerülhetetlen. A forgatás javában zajlik Budapesten és a Balatonnál, ahol a Femcafénak is lehetősége nyílt belesni a kulisszák mögé, valamint beszélgetni a színésznővel, aki most először táncol és énekel egyszerre a vásznon. Többek között megkérdeztük tőle, mi jelenti számára a legnagyobb kihívást ebben az alkotásban, melyik a kedvenc dala a Kossuth-díjas énekestől, de arról is lerántotta a leplet, milyen különleges technikával csináltak rövid hajából hosszú frizurát a szerep kedvéért.

Amikor színészként vagy énekesként tanul valaki egy dalt, teljesen máshogy mélyíti el, mint mondjuk mikor hallgatja a rádióban. A sajátomnak kell éreznem. Nekem a filmben a nagy dalom az „Úgy szeretném”, ami egy nagyon fontos pontján hangzik el a történetnek. Ez egy annyira gyönyörű dal, hogy olyan szintre jutottam el vele, hogyha már csak meghallom, gombóc kerül a torkomba” – fogalmazott többek között a színésznő.

A teljes interjút az alábbi videóban hallgathatod meg:

Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő produkció kapcsán, arról pedig, hogyan menedzseli a mindennapjait a feszített időszakban, valamint milyen élményekkel gazdagodott eddig, a forgatás helyszínén mesélt a Femcafénak.

Leadfotó: The Orbital Strangers Project

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.