Vilmos elárulta, miért tartott olyan sokáig, hogy megkérje Katalin kezét: megvolt rá az oka

A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.

Súlyos oka volt annak, hogy nem lépte meg előbb

Vilmos és Katalin románca a mai napig sokak szerint igazi tündérmesébe illő történet: a herceg és felesége még az egyetemi éveik alatt találkoztak, először csak barátok voltak, egy idő után azonban egymásba szerettek, kapcsolatuk pedig egyre komolyodott. Bár mindketten tudták, hogy megtalálták az igazit a másik személyében, Vilmosnak igencsak sokáig tartott, hogy végre megkérje Katalin kezét, aki viszont már nagyon várta, hogy a hercege feltegye neki a nagy kérdést. Ez végül 2010-ben, nyolcévnyi együttjárás után meg is történt, Vilmos pedig azt is elmagyarázta, miért várt ennyit a lánykéréssel. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Katalin annak idején megkapta a "Waity Katie" gúnynevet, ami arra utalt, hogy sokan furának tartották a hercegnét amiatt, hogy évekig várt rá, hogy Vilmos gyűrűt húzzon az ujjára.
Kattints a további képekért!

Még Jennifer Lopez is odavan az Oscar-díjas színésznőért, akit az énekesnő szó szerint istenít és dögösnek tart.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...