Sztárok

Egy illúzióval lettünk szegényebbek: Kate Winslet elárulta a lesújtó igazságot a Titanic kultikus csókjelenetéről

Az Oscar-díjas színésznő a minap a Vanity Fair-nek adott interjút, s a beszélgetés során a Titanic legendás csókjelenete is szóba került. Winslet olyan kulisszatitkokat árult el, amiket a film tősgyökeres rajongói valószínűleg sosem akartak hallani.

Nem volt sétagalopp a Titanic forgatása

James Cameron 1997-es katasztrófafilmje, a Titanic máig népes rajongótáborral bír, az egykori főszereplőket, Kate Winsletet és Leonardo DiCapriót pedig olykor még ma is a számos Oscar-díjjal kitüntetett blockbusterben megformált karaktereikről faggatják. Winslettel most a Vanity Fair készített interjút, s a beszélgetés során természetesen a 27 évvel ezelőtt bemutatott filmklasszikus is szóba került. A színésznő arról az ikonikus, a hajó orrában elcsattanó csókról is mesélt, ami azóta legendássá nemesedett. Winslet töredelmesen bevallotta: bár a végeredmény tényleg meggyőzőre sikeredett, a forgatáson uralkodó hangulatot mindennek lehetne nevezni, csak épp romantikusnak nem.

"Folyton ezt a csókot csináltuk, rajtam elég világos smink volt, és minden egyes felvétel után meg kellett néznem a sminkünket, mindkettőnkön két felvétel között. Végül minden egyes felvétel végén úgy néztem ki, mintha karamellás csokit szopogattam volna, mert lepergett rólam a smink" - emlékezett vissza a színésznő.
Kattints a további képekért!

Jövő ősszel jelenik meg a Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood és a Becstelen brigantyk című filmjeiről készülő két elemző kötet, amelynek szerzője a filmes szakíró, Jay Glennie.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...