Sztárok

Mintha egypetéjű ikrek lennének: kísérteties a hasonlóság Jude Law és 27 éves fia között - Fotók

Az ifjú Rafferty ráadásul édesapja nyomdokaiba lépett, és - többek között - az elmúlt időszak legjobb háborús tévésorozatában is oroszlánkörmöket villantott.

Apa és fia úgy hasonlít egymásra, akár két tojás

A hollywoodi nagyágyúk gyermekeit (akiket manapság szokás nepo baby-knek is nevezni) úton-útfélen ünnepelt szüleikhez mérik. Napestig lehetne értekezni róla, hogy egy ennyire ellentmondásos helyzet vajon a sztárcsemete előnyére válik-e, vagy inkább hátránya származik belőle (ez nyilván az egyéni ambícióktól, na meg persze a tehetségtől is függ), de általánosságban azért elmondhatjuk, hogy a Kirk és Michael Douglas kettőséhez hasonló hollywoodi duók ritkaságszámba mennek. Most még nagyon nehéz volna megítélni, hogy vajon Jude Law 27 esztendős fia, az újabban elismerésre méltó színészi tehetséget csillogtató Rafferty képes lesz-e édesapja nyomdokaiba lépni, egyvalami azonban már most bizonyos: zavarba ejtő a két Law közti fizikai hasonlóság. Nem hiszed? Akkor kattints a galériára, máris megmutatjuk!

Először is idézzük emlékezetünkbe a fiatal Jude Law-t!
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színésznő a minap a Vanity Fair-nek adott interjút, s a beszélgetés során a Titanic legendás csókjelenete is szóba került. Winslet olyan kulisszatitkokat árult el, amiket a film tősgyökeres rajongói valószínűleg sosem akartak hallani.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...