Magyarország Szépe 2024: már csak 16-an vannak a mezőnyben - Így készülnek hazánk legszebbjei a táborban

A Miss Talent-tel lezárult a táborbeli alversenyek sora és kiderült, ki az a 16 szépség, akik részt vesznek a június 23-i döntőn a Duna élő show-jában. A versenyzők tánccal, énekkel, hangszeres zenével, rajzzal, sőt versszavalással igyekeztek meggyőzni a zsűrit sokoldalúságukról. Az alversenyt végül Hamikus Renáta nyerte énekprodukciójával.

Közülük kerül ki az új királynő

Kedden a balatonfüredi Aura Hotelben megkezdődött a Magyarország Szépe felkészítő tábora. Az első két napon lezajlott négy alverseny: a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty. A tét hatalmas, ugyanis győzteseik biztos résztvevői a televíziós finálénak, így minden versenyző igyekezett a legjobbat kihozni magából. A huszonegy jelölt az utolsó megmérettetésre igazán színes produkciókkal készült. Volt, aki zongorázott, akadt olyan lány, aki énekelt, több néptánc és modern tánc előadást is láthattak a jelenlévők, de többen rajzoltak és festettek produkció gyanánt.

A nap végén kihirdették azt az öt versenyzőt, akik számára véget ért a verseny, így állt össze a döntős tizenhatfős mezőny, akiket a nézők láthatnak majd a június 23-i élő adásban a Dunán.

Az alversenyek győztesei:

Biotech USA/Just Clear Miss Sport – Haszonics Dóra

Miss Fashion – Cseh Jázmin

Miss Natural Beauty – Szivos Dalma Rebeka

Luxoya Miss Talent – Hamikus Renáta

Kiesők: Bujdosó Virág, Erdélyi Eszter, Ménes Sára, Szilágyi Maja, Tóth Rikker Fanni

TOP16:

Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz

A táborba a Femcafe.hu is ellátogatott, a helyszínen készített videónkat alább tudod megtekinteni:

Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...