Ember Márk először játszik főszerepet mozifilmben: "Ez a történet akár rólam is szólhatna!"

Javában zajlik a Demjén Ferenc dalait tartalmazó zenés-vígjáték a Hogyan tudnék élni nélküled? című film forgatása, melyben a főszerepet Ember Márk és Törőcsik Franciska játsszák. A kulisszák mögé a Femcafe is betekintést nyert és lehetőségünk volt interjúzni a szereplőkkel is.

Hogyan tudnánk élni nélküle?

Ember Márkot azt hiszem senkinek sem kell bemutatni. Bár alapvetően színpadi színészként ismerte meg a közönség, hiszen többek között olyan darabokban játszott főszerepet, mint a Pál utcai fiúk vagy a Kőszívű ember fiai, de főként sorozatszínészként lopta be magát a nézők szívébe az Oltári Csajokban és a Valami Amerikában nyújtott alakításáért. Emellett szinkronizál, műsort vezet és A Grund-vígszínházi fiúzenekar tagja is. A 31 éves színész karrierje most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen megkapta első mozifilmes főszerepét a Hogyan tudnék élni nélküled című romantikus, zenés vígjátékban, amelyben Gergőt, egy népszerű fiúbanda frontemberét alakítja. Márk úgy érzi, hogy ez a történet akár róla is szólhatna, könnyen tudott azonosulni a karakterével, aki beleszeret egy lányba, és akinek fontos a zene, a művészet és a barátai. Elárulta, hogy nagyon élvezi a forgatásokat és az ezzel járó pörgést, sajnálja, hogy egy nap csak 24 órából áll, mert tele van energiával és ha tehetné, még több dolgot csinálna egyszerre. Törőcsik Franciskával már korábban többször is játszottak együtt, nagyon jó barátok, ezért könnyedén megy a közös munka is. Márk kimondottan örült, hiszen a filmben szerepet kapott Marics Peti, Kirády Marcell és Brasch Bence is, akikhez évek óta szoros barátság fűzi. A film Demjén Ferenc slágereire épül, és a színészek azt remélik, hogy ezáltal a fiatalabb generáció is megismeri és megszereti ezeket a dalokat. Márk kedvence most a Gyere és szeress! című dal, ami a film egyik csúcspontja lesz, és hamarosan a közönség is hallhatja és láthatja a hazai mozikban. Addig pedig be kell érnünk a filmben is felcsendülő egyik legendás sláger, az El kell, hogy engedj! című szám feldolgozásával, ami még csak egy hónapja debütált a Youtube-on, de már közel fél milliós nézettséggel büszkélkedhet.

A Hogyan tudnék élni nélküled című film december 12-től látható a mozikban, az Ember Márkkal készült teljes interjút pedig a videóra kattintva tekintheted meg:

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...