Így néz ki most a Reggie-t alakító színész a Bad Boys 2-ből, akit biztosan nem ismernél fel

A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.

Később direkt elővették a karakterét a Bad Boys 3-ban is

Az év eddigi negyedik legjobb mozis nyitányát produkálta Magyarországon a Bad Boys negyedik felvonása, a Mindent vagy többet. Úgy néz ki, hogy a harmadik részt úgy is túl tudta élni a széria, hogy azt már nem Michael Bay rendezte.

Ha hosszú távon jól tartja magát a Mindent vagy többet, akkor nincsen kizárva, hogy Will Smith és Martin Lawrence párosa egy ötödik részre is összeállhat.

Igazából a Bad Boys nem igazán tud kimenni a divatból, és a közönség nehezen fog tudni elpártolni tőle. A galériánkban azonban most nosztalgiázunk, és a Bad Boys 2 egyik legkultikusabb jelenetét vesszük elő.

Az akciómágus Michael Bay anno még főleg csak videóklipeket rendezett, aztán megkapta a nagy kiugrási lehetőségét, és ő lehetett a karmestere a Bad Boys első részének.
Kattints a további képekért!

Kálid Artúrt sokan Will Smith magyar hangjaként ismerik. Az is közös bennük a hollywoodi színésszel, hogy mind a kettőjüknek kemény gyerekkoruk volt.

Leadfotó: Sony Pictures

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.