Húsz kilót dobott le Tolvai Reni, bikinis fotón mutatta meg a végeredményt

Egyesek úgy vélik, az énekesnőnek nincs szüksége falatnyi bikiniben pózolós fotókra, hiszen elég áldás számára, hogy nem mindennapi hangokat tud előcsalogatni a torkából. Mások azonban kerekre nyílt tekintettel csodálják a magyar híresség káprázatos átalakulását.

Küzdelem a járvánnyal és a kilókkal

A koronavírus-járvány a sztárokat és az átlagembereket egyaránt óriási próbatétel elé állította. Nem egyszerűen mentális, lelki jellegű terhet rótt ránk azáltal, hogy a négy fal közé száműzött minket, de akadnak, akik a kényszerű bezártság hosszú hónapjai alatt gyakrabban jártak rá a polcok mélyére süllyesztett édességekre, válogatott nyalánkságokra, mint máskor. Ezután persze egyáltalán nem meglepő, ha a karantén végén egész más értéket mutat a mérleg, mint a járvány előtti időszakban. Ilyenkor sokan azonnal precíz edzéstervet alakítanak ki, és eszeveszett gyorsasággal akarják ledolgozni az észrevétlenül felszaladt plusz kilókat, mások pedig "lassú víz partot mos alapon" bombabiztos diétát állítanak össze maguknak.

Természetesen a hazai sztárvilág apraja-nagyját is megviselték a korlátozások, és egyik-másik jeles képviselőjük a közvetlen vírusveszély elmúltával szinte "beköltözött" az edzőterembe, hogy alaposan átformálhassa a testét. Közéjük tartozik a Megasztár című egykori tehetségkutató csillaga, Tolvai Reni is, akire az utóbbi időben már szinte rá sem ismernek a rajongói, annyit fogyott a karanténnal töltött hónapok után.

Lapozz az énekesnő bikinis fotójáért!

Oldalak

  • 1
  • 2