Csalfa hírességek - A valaha volt 7 legnagyobb megcsalás

A hírességek szerelmi életét sokszor lehetetlen nyomon követni, de ha valamelyikük félrelép, abból általában hatalmas botrány kerekedik. Lássuk a valaha volt legnagyobb megcsalásokat!

Jesse James és Sandra Bullock

Jesse James és Sandra Bullock házassága 2010-ben omlott össze, amikor kiderült, hogy James félrelépett a tetovált sztriptíztáncosnő Michelle McGee-vel sőt, számos másik nővel is. Az úriember egy interjúban azt mondta: „Mindig vállalom a tetteimért a felelősséget. Megcsaltam a feleségemet. Na és? Több millió férfi ezt teszi.” James később egy nyilatkozatában azzal indokolta a félrelépést, hogy Bullock-al kötött házasságában nem voltak egyenlőek.

Tiger Woods

Amikor kiderült a profi golfozóról, hogy csalja egykori modell feleségét, Elin Nordegrent, hatalmas botrány kerekedett ki. Woods több nővel is félrelépett, így 2010-ben különváltak a házaspár útjai.

Jude Law és Sienna Miller

A pár akkor ment szét, amikor 2006 februárjában kiderült, hogy Jude Law félrelépett gyerekei dadusával. Bár megpróbálták rendbe hozni kapcsolatukat, de 2011 februárjában bejelentették, hogy végleg szakítanak.

Arnold Schwarzenegger

2011 májusában derült fény arra, hogy Schwarzeneggernek viszonya volt házvezetőnőjével, Mildred Baena-el. A kapcsolatból szerelemgyerek is született. Ez már csak azért is kínos, mert a volt kormányzó 1997-ben vette el Maria Shivert.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2