Sztárok

Terence Hill 56 éve töretlenül rajong feleségéért: ilyen gyönyörű volt fiatalon a színész élete szerelme – fotók

Terence Hill hosszú évtizedek óta kitart élete párja mellett, akinek annak idején két hónap ismerkedés után ki is mondta a boldogító igent. Vajon mi lehet a titkuk?

Örök szerelem

Terence Hill a '60-as és '70-es években rengeteg nőt bolondított magába, s bár sokan bálványozták, valójában senkinek sem lett volna nála esélye, ő ugyanis akkor már fülig szerelmes volt, méghozzá az angoltanárába, Loriba. A kezdetektől fogva tudták, hogy őket egymásnak szánta a sors, így nem is haboztak sokáig, két hónappal a megismerkedésük után kimondták egymásnak a boldogító igent. Immáron 56 éve élnek boldog, kiegyensúlyozott házasságban, és el sem tudnák képzelni, hogy valaha is elhagyják egymást. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű nő volt fiatalon Terence Hill felesége:

Az olasz származású Terence Hill első komolyabb szerepét húszévesen kapta a Hannibál című filmben, amelyben későbbi társa, Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli is szerepelt. Ezt követően egyik siker követte a másikat, míg végül az amerikai filmipar is felfigyelt rá.
Kattints a további képekért!

Sas József 2021-ben bekövetkezett haláláig kitartott máig gyönyörű felesége, Zsuzsa mellett, aki két gyermekkel is megajándékozta a humoristát.

Leadfotó: Isa Foltin/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.