Sztárok

Megdöbbentő vallomás: két nővel él együtt a magyarok kedvenc sorozatsztárja - Fotók

Hosszú éveken át játszhatott a sorozatban, ami szinte egész Európát meghódította: nos, a magyarok nagy kedvence most meglepő vallomást tett.

Sármőr

A Rex felügyelő című sorozat tette országhatárokon túl is híressé Gedeon Burkhardot, majd jött a Cobra 11, így a német színész évtizedeken át szerepelhetett a képernyőn - írja a TWN.hu. Hozzáteszik: ráadásul nem csak a szülőföldjén, hanem szerte a világban, hiszen csak ezt a két sikersorozatot rengeteg ország megvásárolta. Így lett ismert Magyarországon is, mert ha a nevét nem is, az arcát minden tévénéző ismeri idehaza. A színész korábban sem titkolta, nagyon fontos szerepet tölt be az életében az édesanyja, sőt, a magánélete sem volt soha titok a nyilvánosság előtt, most azonban meglepő vallomást tett egy német portálnak. Gedeon egyszerre két nővel él együtt, sőt, már meg is jelent velük a nyilvánosság előtt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.