Tatár Csilla kisfiáról mesélt - Így neveli Milánt az egészséges életmódra

Van néhány szabály, amihez a műsorvezető mindig ragaszkodik.

Sportos anyuka és műsorvezető

Tatár Csilla műsorvezető és riporter az idei év legjobban várt sporteseményén, a FitBalance-on, a Női zónában beszélgetett az edzések között sztárvendégeivel, többek között Tomán Szabinával, Marton Adriennel és Gajdos Tamással az egészséges életmódról, és személyes tapasztalataikról az életmódváltást és a mozgást illetően. A műsorvezetőnek azonban szintén szívügye az egészségtudatosság: fehérje-diétával fogyott le a szülés után, rendszeresen fut, és futóversenyeken is indul, így közel állt hozzá a rendezvény üzenete, valamint a sztárvendégek, akiket személyesen is jól ismer. Mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, mi az, amit az eseményben szeret, valamint mennyire következetes kisfia, a lassan négyéves Milán nevelésében.

Lapozz a következő oldalra a folytatásért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?