Sztárok

Emlékszel rá? Ő volt Rocky felesége: a karaktert alakító színésznő már 77 éves, ennyit változott mostanra – fotók

Talia Shire neve elsősorban a Rocky-filmekből lehet ismerős, de az elmúlt évtizedekben számos más alkotásban is bebizonyította a tehetségét; cikkünkben most megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a színésznő!

Akkor és most

A hetvenes években debütált a mostanra ikonikussá vált Rocky című sportdráma első része, amely egy kisstílű bokszolóból lett bajnok, Rocky Balboa történetét mutatja be. A cselekmény szerint a philadelphiai ökölvívó élete nagyon nehezen alakul a szegénynegyedben, ám amikor a sors úgy hozza, hogy beléphet a ringbe egy világbajnok nehézsúlyú öklözővel, a fiatal sportoló tudja, hogy ez az egyetlen esélye a kitörésre. Mint ismert, a karakter megformálója minden részben Sylvester Stallone, akinek nagyrészt ez a szerep, valamint filmsorozat hozta meg a világhírnevet és a felemelkedést a legnagyobb sztárok közé. A színész oldalán játszott még a filmben Talia Shire is, aki Rocky feleségét, Adrian Pennino-t személyesítette meg a vásznon; fiatalon igéző szépségű nő volt, s noha ma már a hetvenes éveit tapossa, elbűvölő kisugárzása még mindig a régi. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott az idő múlásával a színésznő:

Talia Shire először 1976-ban formálta meg Rocky feleségét, Adriant; alakításával nemcsak a közönséget nyűgözte le, hanem a szakmát is, így elnyerte a New York Film Critics Díjat, valamint a National Board of Review Díjat is, mindemellett egy, a legjobb színésznőnek járó Oscar-díj jelölést is bezsebelt.
Kattints a további képekért!

Az E. T., a földönkívüli című film a bemutatása után szinte azonnal hatalmas siker lett az Egyesült Államokban az egész világon, ma pedig már igazi klasszikusként emlegetjük; de vajon hogyan néznek ki napjainkban az ikonikus alkotás szereplői?

Leadfotó: United Artists/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A mesterséges intelligenciának elég hallgatóznia egy kicsit, és már meg is szerezte például a Facebook jelszavadat.
Lifestyle
Rúzsa Magdi hármas ikrei váratlan látogatóval találkozhattak.
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.