Sztárok

Natalie Portman máris túltette magát hűtlen férjén: a színésznő úgy ragyogott a vörös szőnyegen, mint a legfényesebb csillag az égen

Súlyos magánéleti válságot tudhat a háta mögött Natalie Portman, ám ez szinte meg sem látszik rajta: a színésznőt nemrég egy vörös szőnyeges eseményen kapták lencsevégre, ahol mindenkit megbabonázott káprázatos megjelenésével.

Hűlt helye maradt a bánatnak

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, Natalie Portman magánélete nem alakult túl szépen az utóbbi időben. A Leon, a profi, a Star Wars és a Fekete hattyú 42 éves sztárja nyár elején tudta meg, hogy férje, Benjamin Millepied táncos-koreográfus megcsalta őt egy 25 éves klímaaktivistával, s bár a hűtlenség ellenére egy rövid ideig azon volt, hogy megmentse a házasságát, mostanra belátta, hogy mindenkinek az a legjobb, ha külön utakon folytatják tovább. Egy ilyen súlyos válságból bizony nem könnyű hamar kilábalni, úgy tűnik azonban, hogy Natalie-nak mégiscsak sikerült – mindezt tökéletesen alátámasztják azok a friss fotók, melyeket a minap lőttek róla egy amerikai filmpremieren. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikus kreációban nyűgözte le a jelenlévőket a gyönyörű színésznő:

Korábbi információk szerint Natalie Portman kis híján összeomlott, mikor megtudta: férje felrúgta a hűségről tett ígéretét, s több mint 10 éve tartó házasságukat kockára téve egy jóval fiatalabb nő ágyában kereste a boldogságot.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas sztáranyuka egy futballmeccsen mutatkozott idősebb gyermekével. Anya és a fia le sem tagadhatnák egymást: úgy hasonlítanak, mint két tojás.

Leadfotó: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.