Sztárok

Egykor a nők bálványa volt: gyomorforgató, ami kiderült a jóképű színészről

Amikor az Alkonyat filmsorozat szívdöglesztő sztárjára, Robert Pattinsonra gondolunk, valószínűleg egyikünknek sem az elhanyagolt higiénia jut az eszébe. A szexi vámpír rajongói viszont most meghökkenhetnek kissé, Pattinson ugyanis állítólag rettentően bűzlött a fogatáson, miután hetek óta nem mosott hajat.

Hetekig nem mosott hajat

Robert Pattinson több interjú során is elárulta már, hogy nem tulajdonít túlzottan nagy jelentőséget a higiéniának, többször is volt már olyan hosszabb időszak az élete során, amikor heteken át nem mosott hajat. A színész őszintén beszélt arról, miért is döntött így és, hogy aztán mi volt az oka annak, hogy megelégelve az öntisztulást mégis a rendszeres hajmosást választotta. Alkonyat-rajongók figyelem! Sokkoló részletek érkeznek mindenki kedvenc vámpírjáról, amelyek tudatában könnyedén kiábrándulhatsz az egykor mindannyiunk szívét elraboló Edward Cullenből!

Egy 2012-ben készült interjú során Pattinson kendőzetlenül beszélt személyes higiéniájáról. „Gyakran hordok sapkát, mert rengeteg lerakódott dolog van a hajamban, miután éveken át nem mostam meg. Nem igazán tartom fontosnak a személyes higiéniát. Még manapság is előfordul, hogy egy forgatás során azt várják el tőlem, hogy szexinek tűnjek, ezért gyakran megkérem a stábot, hogy ha korpa, vagy bármi más lenne a hajamban, csak söpörjék ki onnan" - mondta a színész akkoriban.
Kattints a további képekért!

Mackenzie Foy november 10-én tölti 23. életévét, és szebb mint valaha.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz...
Lifestyle
Ma egy váratlan kiadás vagy hír felborítja a Halak terveit. Napi horoszkóp!
Egészség
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem tudsz könnyedén álomba zuhanni esténként? Nos, talán nem is sejted, de az inszomniádat egy bizonyos típusú étel is okozhatja.