Sztárok

Egykor a nők bálványa volt: gyomorforgató, ami kiderült a jóképű színészről

Amikor az Alkonyat filmsorozat szívdöglesztő sztárjára, Robert Pattinsonra gondolunk, valószínűleg egyikünknek sem az elhanyagolt higiénia jut az eszébe. A szexi vámpír rajongói viszont most meghökkenhetnek kissé, Pattinson ugyanis állítólag rettentően bűzlött a fogatáson, miután hetek óta nem mosott hajat.

Hetekig nem mosott hajat

Robert Pattinson több interjú során is elárulta már, hogy nem tulajdonít túlzottan nagy jelentőséget a higiéniának, többször is volt már olyan hosszabb időszak az élete során, amikor heteken át nem mosott hajat. A színész őszintén beszélt arról, miért is döntött így és, hogy aztán mi volt az oka annak, hogy megelégelve az öntisztulást mégis a rendszeres hajmosást választotta. Alkonyat-rajongók figyelem! Sokkoló részletek érkeznek mindenki kedvenc vámpírjáról, amelyek tudatában könnyedén kiábrándulhatsz az egykor mindannyiunk szívét elraboló Edward Cullenből!

Egy 2012-ben készült interjú során Pattinson kendőzetlenül beszélt személyes higiéniájáról. „Gyakran hordok sapkát, mert rengeteg lerakódott dolog van a hajamban, miután éveken át nem mostam meg. Nem igazán tartom fontosnak a személyes higiéniát. Még manapság is előfordul, hogy egy forgatás során azt várják el tőlem, hogy szexinek tűnjek, ezért gyakran megkérem a stábot, hogy ha korpa, vagy bármi más lenne a hajamban, csak söpörjék ki onnan" - mondta a színész akkoriban.
Kattints a további képekért!

Mackenzie Foy november 10-én tölti 23. életévét, és szebb mint valaha.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
57 éves is elmúlt, mégis legalább 10-15 esztendős letagadhatna a korából Salma Hayek. A gyöny9rű színésznő hosszú idő óta tudatosan ápolja a bőrét, és azt sem titkolja, hogy szokatlan trükknek...
Sztárok
Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata sajnos nem úgy alakult, ahogyan abban a legtöbben bíztak. De vajon hogyan viszonyulnak egymáshoz most, annyi évvel azután, hogy a sussexiek hátat...
Lifestyle
A Bak tökéletesen zárja az évet, mert minden összejön, amiben csak reménykedett. Íme decemberi előrejelzésünk!