Sztárok

Végre ez a tabu is ledőlt: Idősebb nőkkel, fiatalabb férfiakkal boldogok ezek a sztárok

Lassan leszámol a társadalom azzal a tabuval, hogy egy párkapcsolatban nem lehet a nő az idősebb. A boldogság nem az életkortól függ, ezt bizonyítják a sztárok is.

Azokra a párokra, ahol nagy a korkülönbség, alapból furán néz a társadalom, főleg, hogyha a nő az, aki idősebb. De a szerelem nem válogat, és egy sikeres párkapcsolat nem attól függ, melyik fél javára billen az életkori mérleg.

Nem a kor számít

Az, hogy egy fiatalabb férfi miért választ idősebb nőt, nem csupán a véletlennek köszönhető. Sok esetben elmondható, hogy az idősebb nők határozottabbak, magabiztosabbak, tudják, mit akarnak, és nem játszmáznak annyit, ami egyes férfiak számára nagyon vonzó lehet egy párkapcsolatban.

Egyre elfogadottabbak azok a párok is, ahol a nő az idősebb fél, és számos boldog pár a példa arra, hogy a világon semmi baj nincs azzal, ha egy fiatalabb férfi idősebb nő mellett kötelezi el magát.

Több ilyen párt találunk a sztárvilágban is, nézzük!

Eva Mendes és Ryan Gosling Mindenki kedvenc pasija és a latin szépség között 6 év a korkülönbség. A pár 2011 óta van együtt és két gyerekük van.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.