Titkos jelentéssel bírnak: 10 sztártetoválás, aminek fontos üzenete van

Harc a mellrák ellen, egy fogadás elvesztése, tisztelgés a nagymama előtt. Rendkívüli üzenetet hordoz néhány sztár tetoválása.

A tetoválás az önkifejezés egyik leglátványosabb módja, de mint azt tudjuk, nemcsak arra szolgálhat, hogy egy dekoratív kiegészítővel legyünk gazdagabbak, önbizalmat adjon, hanem egy-egy ábra, forma, akár komoly jelentéssel bírhat. Jelképezhet egy emléket, egy mérföldkövet, de akár tisztelgés is lehet egy szerettünk előtt. Nincs ez másképp a sztároknál sem, akiknek tetoválásai mögött elképesztő történet áll.

Itt a lehetőség, hogy megismerd őket!

Kattints a galériára!

Tom Hardy tetoválása Leo DiCaprióról Tom Hardynak sok tetoválása van, pontosabban 30. De az egyiknek van egy nagyon érdekes története, egy elvesztett fogadás miatt. 2016-ban Hardy fogadott Leonardo DiCaprióval, hogy ő (Hardy) nem kapja meg az Oscar-díjat A visszatérő című filmben nyújtott alakításáért. Leo azonban nem értett egyet, és igaza volt. Végül Tom nemcsak elnyerte a díjat, hanem egy új tetoválást is készítetett. Ezért van „Leo mindent tud” felirat a karján.
Kattints a további képekért!

Több híres nő meghagyta már a hónaljszőrzetét, ezzel pedig egy fontos üzenetet próbáltak közvetíteni.

forrás: brightside.me, leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.