Sztárok

Így néznek ki ma az Addams Family-filmek szereplői – Van, akit fel sem ismerni!

Megváltoztak az egykori szereplők az elmúlt harminc évben.

Egy régi-régi történet

Bár a legtöbben a 90-es évekbeli filmek kapcsán ismerik az Addams Family-t, történetük valójában már 1938-ban elkezdődött. Egy amerikai rajzfilmes, Charles Addams alkotta meg őket és 50 éven át képregény formájában publikálta a család szórakoztató sztorijait a The New Yorker című lapban, képregény formájában. 1964-ben aztán filmsorozat is készült Addamsékról, amelyben már minden egyes karakter megkapta azt a nevet, ahogy ma is ismerjük őket. Több Addams Family spin-off is megjelent akár film, akár rajzfilm formájában az évek során, ám a legnagyobb sikert mégis a 90-es évek mozijai hozták meg a történetnek.

Amióta pedig berobbant a Wednesday sorozat Jenna Ortegával, újra virágkorát éli az Addams Family kultusza, aminek első része, A galád család 1991-ben készült, míg a második, az Addams Family 2. – Egy kicsivel galádabb a család 1993-ban. A Netflixes sorozatnak köszönhetően újra feléledt az imádnivalóan gonosz, és kissé bizarr család iránti érdeklődés. Ebből az apropóból érdemes egy pillantást vetni a franchise korábbi sztárjaira, az örökké szenvedélyes Morticiára és Gomezre és a két komisz kölyökre, Wednesday-re és Puglsey-ra.

Kattints a galériára!

Christina Ricci - Wednesday Addams Ő játszotta korábban Wednesday Addamst, méghozzá kitűnően! Egy a People-nak adott interjúban elmesélte, hogy imádta az Addams Family-t, és nagyon szeretett dolgozni a filmeken. Az Addams család története után olyan nagysikerű filmekben láthattad, mint a Casper, Az Álmosvölgy legendája vagy a Mátrix: Feltámadások.
Kattints a további képekért!

Madison De La Garza nevét a Született feleségeknek köszönhetően ismerte meg a világ, hiszen ő játszotta a sorozat Juanita Solisát. A színésznő rengeteget változott az elmúlt évek során, dundi kislányból pedig felnőtt nővé érett.

leadkép: facebook.com/TheAddamsFamilyMovie

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).