Sztárok

Megrázó részleteket osztott meg szülei haláláról Majka

Majka hazánk egyik legnépszerűbb előadója, műsorvezetője és sokak számára példakép. Családjáról mégis viszonylag keveset beszél. Most élete legnehezebb pillanatairól vallott.

Szülei haláláról is beszélt

„Nem tudsz hova hazamenni, ha meghalt mind a két szülőd. Megszűnik az otthon” - mondja Majoros Péter, azaz Majka, hazánk egyik legismertebb rappere és műsorvezetője, a 24.hu és a Magyar Hospice Alapítvány új podcastsorozatában, a Nincs rá szóban.

Az előadó a műsorban nyíltan beszél életvégről, halálról, gyászról. Többek között elárulja azt is, hogy amikor kiderült, édesanyjának petefészekrákja van, akkor visszaszokott a cigire és letette a jogsit, ötven felett, de azt is elmondja, milyen hirtelen veszítette el édesapját.

"Néztünk egy meccset, apa felült az ágyban, és meghalt" - osztja meg a megrázó részleteket. A rapper azzal kapcsolatban is elénk tárja legmélyebb gondolatait, mit élt át, amikor koronavírus fertőzés miatt kórházban kezelték és egyre inkább romlott az állapota.

A teljes beszélgetést itt hallgathatod meg:

Leadfotó: https://www.facebook.com/majkahivatalos

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.