Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél rendkívüli módon köszöntötte 2023-at - ezt még Ördög Nóra sem hagyta szó nélkül

A házaspár az évösszegzés helyett rendhagyó, új szokással köszöntötte a 2023-as évet.

A többit az univerzumra bízzák

Az éjféli pezsgős koccintás mellett a sztároknál már szinte hagyománnyá vált az óévi búcsúztató és az újévi köszöntő poszt. Összegzések, elengedések, fogadalmak és biztatások lepték el a közösségi médiát tegnap délutántól ma hajnalig. A jól megszokott bejegyzések között viszont kitűnt egy egészen új megoldás is. Csobot Adél és Istenes Bence ugyanis egy különleges, már-már megható módszerrel köszöntötte az új évet.

„Elővettünk 12 db. lapocskát és külön-külön felírtuk 12 kis vágyunkat, majd összehajtogattuk és véletlenszerűen 11-et elégettünk (ezeket az univerzumra bízzuk), azt az egyet, ami megmaradt, magunknak kell megvalósítani! Ez lett az újévi szokásunk! Boldog új évet mindenkinek! ” – írták közös Instagram-bejegyzésükben, amely a rajongóik mellett a sztároknál is óriási sikert aratott. Köztük Ördög Nóránál is. „Ez isteni” – kommentálta röviden a műsorvezetőnő a páros új szokását.

Majka hazánk egyik legnépszerűbb előadója, műsorvezetője és sokak számára példakép. Családjáról mégis viszonylag keveset beszél. Most élete legnehezebb pillanatairól vallott.

Leadfotó/Fotó: Instagram / adelcsobot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.