Sztárok

Nem Johnny Depp és Amber Heard az egyetlen: íme, az elmúlt évek 8 legnagyobb hollywoodi botránypere

Kiszivárogtatott meztelen fotók, szexuális zaklatási vád és paparazzók elleni perek hada. Hollywood sosem volt botrányoktól mentes, de volt néhány eset, ami még a rajongók körében is kicsapta a biztosítékot. Mutatjuk az elmúlt időszak 8 legdurvább ügyét.

Botrányoktól hangos Hollywood

Idén nyáron végre lezárult az évek óta húzódó rágalmazási per Johnny Depp és Amber Heard között. A két színész bírósági tárgyalása hónapokig tartotta lázban a sajtót és a közvéleményt, pedig nem az övéké volt az egyetlen botrányoktól hangos jogi vita Hollywoodban. A mafab összeszedte az elmúlt évek 8 legnagyobb hollywoodi botrányperét. Részletek a galériában!

Sofía Vergara A színésznőt ex-barátja, Nick Loeb perelte be a pár által még 2013-ban lefagyasztott két női embrió felügyeleti joga miatt. Vergara ügyvédei azzal érveltek, hogy a felek szóban megállapodtak abban, hogy az embriókat nem ültetik be mindkettőjük beleegyezése nélkül. Loeb azt állította, hogy mindig is az volt a szándéka, hogy az embriók teljes kifejlődését lássa, és hogy lemond szülői kötelezettségeiről. Miután az ügyet elutasították, Loeb 2017-ben Louisianában újraindította az eljárást, valószínűleg azért, mert az államban szigorúbb törvények védik az embriókat. A vádakat azonban ismét elutasították.
Kattints a további képekért!

Majka hazánk egyik legnépszerűbb előadója, műsorvezetője és sokak számára példakép. Családjáról mégis viszonylag keveset beszél. Most élete legnehezebb pillanatairól vallott.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.