Sztárfellépők, exkluzív produkciók: Vasárnap este Magyarország Szépe 2023 döntő a Dunán

Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak számító produkcióinak kíséretében.

Június 11-én este a Dunán tér vissza a világ legrangosabb szépségversenyének nemzeti döntője, a Miss World Hungary. A nagyszabású élő showműsorban 16 versenyző közül a zsűri dönti el, hogy ki lesz Magyarország szépségkirálynője, ki nyeri el a Miss World Hungary címet és ezzel együtt a jogot, hogy hazánkat képviselje a világversenyen, és idén először jószolgálati munkája kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz.

A verseny rangjához méltóan a gálaműsorban, a korábbi évekhez hasonlóan egyedi, kuriózumnak számító produkciókkal várja a nézőit a csatorna. Itt lép fel először közösen az Éjféli járattal az év dala címet elnyerő erdélyi együttes, a Titán és a szintén dalverseny döntős tatai kacsák, a Quack. Különleges duettet ad elő Tolvai Reni Lotfi Begivel, és a Csináljuk a fesztivált! fiatal zsűritagja, Nagy Bogi gyerekkórussal kiegészülő produkciója is hasonlóan izgalmasnak ígérkezik. Kizárólag a gálaműsor nézői láthatják a négy ismert énekes, Freddie, Vavra Bence, Veréb Tamás és Ya Ou exkluzív előadásában a legendás Take That együttes egyik nagy slágerének magyar változatát. További extra produkciók is várnak a még számos újítással visszatérő Magyarország Szépe 2023 nézőire a Dunán vasárnap 19:45-kor kezdődő show-ban.

Mielőtt a 16 legszebb versenyző június 11-én megmutatja magát az országnak a Duna élő gálaműsorában, szombaton megismerhetik a nézők a korona esélyeseit. A június 10-én 19:40-től a Dunán látható Magyarország Szépe – A Királynők útja című műsor összefoglalja, hogyan választották ki több száz jelentkezőből az élő műsorban szerepelő jelölteket, bepillantást enged táborbeli életükbe, felkészülésükbe.

Vasárnap 19:45-től kezdődik a show, amelyben a zsűritagok – mások mellett Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kárász Róbert, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. kreatív igazgatója – szavazatainak összesítése után a 16 versenyző egyikének fejére kerül a korona, és megválasztják az udvarhölgyeket. Idén is átadják a közönségdíjat, a Duna nézői – a határon túlról is – szavazhatnak az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre. A nagyszabású gálaműsor házigazdái a közmédia műsorvezetői, Somossy Barbara és Csitári Gergely lesznek. A közvetítés a Médiaklikk.hu oldalon online is követhető.

Magyarország Szépe 2023 | A DÖNTŐ – június 11-én, szombaton 19:45-től élőben a Dunán.

Tótpeti Lili fejére 2021-ben került a korona, így a gyönyörű szépségkirálynő pontosan tudja, mire van szükség ahhoz, hogy valaki megnyerje a 2023-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyét.

Oldalak

Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...