Sztárok

A Dirty Dancing Babyjének egy szem lánya varázslatosan szép nővé érett: a 21 éves Stella mindenkit megigéz angyali bájával

Jennifer Grey igazán büszke lehet a családjára, férjével ugyanis több mint húsz éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, közös lányuk, Stella pedig mostanra elbűvölő hölggyé cseperedett.

Remek géneket örökölt

1987 óta generációk nőttek fel a máig népszerű Dirty Dancing című filmen, melynek 17 éves főszereplőjét, Babyt az akkor 27 esztendős Jennifer Grey alakította, ráadásul olyan jól, hogy a következő évben Golden Globe-díjra jelölték. Ennek ellenére később mégsem lett belőle akkora szupersztár, mint ahogyan arra a legtöbben számítottak, ehelyett főként a plasztikai műtétei miatt került a média figyelmének középpontjába, az utóbbi években pedig szinte alig hallani róla. Sokan emiatt nem is tudják, hogy van egy csodaszép, 21 éves lánya, Stella, aki rengeteget örökölt édesanyja egykori bájából, ráadásul nagy esély van arra, hogy egy napon ő is a filmiparban találja meg a számításait. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölően fest a színésznő egy szem gyermeke:

Jennifer Grey 2001. július 21-én mondta ki a boldogító igent Clark Gregg színész-rendezőnek, és még abban az évben világra jött közös lányuk, aki mostanra meseszép fiatal nővé érett.
Kattints a további képekért!

Vincent Cassel és Monica Belluci idősebbik lánya, Deva már kész nő, ráadásul olyan szép, hogy csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni róla.

Leadfotó: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...