Sztárok

Szégyent hoztak a családjukra: sztárok balhés gyerekei, akik megjárták a börtönt

A legnagyobb sztárok élete sem mindig csak a hírnévről és a csillogásról szól – néhányuk például azért szenvedett sokat, mert szemük fénye súlyos bűncselekménybe keveredett.

Problémás sztárgyerekek

Hiába a világ egyik legismertebb színésze valaki, amint hazaér otthonába, ő is ugyanolyan szülő, mint bárki más – néhány hírességeknek pedig bizony jó nagy fejfájást okozott gyermekük meghökkentő viselkedése. A legtöbben drogügyletekbe keveredtek, de volt olyan is, akit emberölésért ítéltek el, mást pedig azért zártak be, mert durva verekedést kezdeményezett. Galériánkban összegyűjtöttük a legbalhésabb sztárcsemetéket, akik óriási szégyenfoltot ejtettek családjuk becsületén:

Nicolas Cage fia, Weston Cage Weston Cage a múltban több különböző indokkal került a média figyelmének középpontjába – annak idején például azért, mert egy autósüldözés részese volt. Részeg volt, mikor a rendőrök észrevették, és kérték, húzódjon le az útról, Weston azonban nem hagyta magát, gyorsítva próbált elmenekülni, majd autójával egy fának ütközött. 2011-ben verekedést kezdeményezett, mikor egy étteremben személyi edzője azt mondta neki valamire, hogy azt nem fogyaszthatja el. Az ifjabb Cage zokogásban tört ki, és rátámadt a férfira, akivel ökölharcuk az utcán folytatódott. Az erőviszonyokat azonban rosszul mérte fel, az edző ugyanis úgy ellátta a baját, hogy a fiú kórházba került.
Kattints a további képekért!

Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.

Leadfotó: 123rf
Forrás: nickiswift.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.