Sztárok

Ő alakította a Szívek szállodája gyönyörű főszereplőjét: ennyit változott mostanra a színésznő, aki már 57 éves – Fotók

Lauren Graham a kétezres évek egyik legnépszerűbb sorozatának, a Szívek szállodájának köszönheti a hírnevét, a hazai nézők közül azonban csak kevesen tudják, mi lett vele a széria befejezése után.

Így néz ki ma

2000. október 5-én debütált a képernyőkön a Szívek szállodája című sorozat, amely összesen hét évadon át tartott és végig hatalmas sikerrel futott. A történet középpontjában egy anya-lánya páros áll, Lorelai és Rory Gilmore, akik egy kitalált connecticuti kisvárosban, Stars Hollowban élnek; történeteiken keresztül olyan témákat ismerhetünk meg, melyek egy átlagos ember életében is előfordulhatnak, a családi problémáktól kezdve, a barátságokon és munkán át, egészen a szerelemig. Lorelai karakterét Lauren Graham személyesítette meg, és kiválóan hozta a vagány, szerethető, jószívű anyuka szerepét, ezzel pedig örökre belopta magát a közönség szívébe. Mostanában már kevesebbet szerepel képernyőn, ezért kíváncsiak voltunk, vajon hogyan fest napjainkban; galériánkban megmutatjuk!

Laura Graham a Szívek szállodája főszereplőjeként vált nemzetközileg is ismertté, melyben 2000–2007 között alakította Lorelai Gilmore-t – a szereppel Golden Globe- és Screen Actors Guild-jelöléseket szerzett.
Kattints a további képekért!

Audrey Tautou 2001-ben, ikonikus Amélie-szerepével robbant be a köztudatba, tehetségének köszönhetően pedig szinte azonnal belopta magát mindenki szívébe, de persze azzal is számos rajongót szerzett magának, hogy páratlan külsővel áldotta meg a sors – szépsége pedig az idő múlásával sem fakult meg.

Leadfotó: Kevin Winter/Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.