Megdöntötték Majka YouTube rekordját, egy irritáló dal erősen megverte a Belehalok című nótát

Már nem Majka dala a leghallgatottabb a YouTube-on a magyar zenék között. Nem fogod kitalálni, milyen szerzemény tudta letaszítani a trónról.

Viszont van valami, amiben Majka sokkal jobban áll

Erősen vissza kell mennünk az időben, mert Majoros Péter a Való Világban tűnt fel először a tévében. Már ekkor érezte, hogy több van benne, és ezt meg is akarta mutatni a közönségnek.

Bár nem ő nyerte meg a versenyt, de mégis Majka lett az RTL Klub showjának (ugye most már RTL) az igazi győztese. A rapper-műsorvezető köszöni szépen, remekül van: a tévében bármikor látják, a koncertjeire azonnal elkapkodják a jegyeket, és közben a Forbes is újra megválasztotta Magyarország legértékesebb celebjének a legutóbbi listáján.

Emlékeztek még, amikor Majka dala, a Belehalok elkezdett letarolni mindent? Nos, már ezt a rekordot is odaadhatja a múltnak. A galériánkban megmutatjuk, melyik dal tudta letaszítani a trónról, de nem, nem Azahriah rakta össze.

Majka továbbra is a csúcson van zeneileg, meg hát más formában is. Magyarország legértékesebb celebje nem rég ugye a TV2-től átigazolt az RTL-hez.
Kattints a további képekért!

Rengeteg világsztár koncertezett már Magyarországon, de hogy egy teljes műsorra lehívjanak valakit, az már más tészta.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.