Sztárok

Így még sosem láthattad Szinetár Dóra 6 éves fiát: a büszke édesanya szívmelengető fotói meghódították a magyar internetet

A Jászai-díjas színésznő és legkisebb gyermeke hamisítatlan anya-fia programon vett részt, s Szinetár Dóra - rajongói legnagyobb örömére - fotókon is megörökítette a felhőtlen élményt.

Közös látogatás az állatkertben

Igazi nagycsaládban él a Jászai Mari-díjas színésznő, Szinetár Dóra. Legnagyobb gyermeke, a Lőcsei Jenő táncművész-koreográfussal kötött házasságából származó Márton ugyan már kirepült a családi fészekből (sőt, nem is olyan régen meg is házasodott, s talán hamarosan nagymamává teszi a 47 éves hírességet), középső gyermeke, a Bereczki Zoltánnal kötött nászából született Zora Veronika, és kisebbik fia, a 6 esztendős Benjamin - akinek Szinetár harmadik férje, Makranczi Zalán az édesapja - még mindig egy fedél alatt él a neves színésznővel. Míg Márton és Zora olykor-olykor egy-egy családi fotón is felbukkan, Szinetár Dóra csak kivételes esetben mutatott (friss) fényképeket szeme fényéről, a 2017 augusztusában született Benjaminról. Most azonban megtört a jég: a közkedvelt magyar sztár kisfiával együtt az állatkertbe látogatott, a hamisítatlan anya-fia programot pedig szívmelengető fotókon is megörökítette.

Szinetár Dóra saját Instagram-oldalán újságolta el, hogy Benjaminnal (aki e fotón a színésznő és a büszke édesapa, Markanczi Zalán társaságában látható) felejthetetlen órákat töltöttek el az állatkertben.
Kattints a további képekért!

Makranczi hamisítatlan színészdinasztiába csöppent, amikor feleségül vette Jászai-díjas kolléganőjét, és sokat morfondírozott azon, hogyan illeszkedhet be a neves famíliába.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.