Meghan kínosan takargatja magát: direkt vesz fel túl hosszú ruhákat a hercegné

Furcsaságnak tűnhet az egyébként hihetetlenül divatos Meghan Markle-től, hogy mostanában rendszeresen túl hosszú ruhákat ölt magára, ám stílusszakértő felvetette, hogy ez valójában egy nagyon megfontolt döntés a hercegné részéről.

Tudatos választás

Meghan Markle messzi földön híres elegáns stílusáról, amely jelentősen fejlődött azóta, hogy ő és férje, Harry kiléptek a brit királyi családból, majd Kaliforniába költöztek, hogy új életet kezdjenek közös családjukkal. A reflektorfénytől azonban nem vonultak vissza, rendszeresen megjelennek a nyilvánosság előtt – nemrég például „nem hivatalos királyi körúton” jártak Nigériában a sussexi herceg által alapított Invictus Games nevű sportrendezvény népszerűsítése miatt, ahol elmondásuk szerint nagyon jól érezték magukat. A fél világ figyelemmel követte a szereplésüket, no meg persze az egykori színésznő által viselt szetteket, amik egyébként mostanság egy újfajta trendet kezdtek képviselni – többen észrevették ugyanis, hogy Meghan az elmúlt hónapokban rendre olyan nadrágokat, szoknyákat és maxiruhákat ölt magára, amik látványosan túl hosszúak rá, gyaloglás közben pedig húzza maga után a darabokat a földön. Egy stílusszakértő nemrég górcső alá vette a jelenséget, majd érdekes megállapításra jutott; részletek a galériában!

Noha a Meghan Markle által viselt szerelések kétségkívül pompásak, a hercegné valamiért kínosan ügyel arra, hogy deréktól lefelé minden porcikája teljesen el legyen takarva – ilyen volt például a nigériai út során látott púderszínű ruha is, amiben Abuja városába látogatott.
Kattints a további képekért!

Királyi elemzők szerint jelenleg pont ugyanaz zajlik a sussexi hercegi pár háza táján, mint annak idején Károly és Diana esetében.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.