Sztárok

Jakupcsek Gabriella nem rejtette véka alá, mit gondol a mai párkapcsolatokról: "Rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők..."

A 61 esztendős televíziós egy podcastban fejtette ki véleményét a téma kapcsán. Jakupcsek Gabriella ezúttal is szókimondó, őszinte stílusban közölte gondolatait.

"Nem vagyok irányításmániás"

Jakupcsek Gabriella Lakatos Levente podcastjában, a Levente Klubjában vendégeskedett: a 61 esztendős műsorvezető számos más izgalmas téma mellett arról is kíméletlen őszinteséggel beszélt, hogy mára mennyire megváltozott a párkapcsolatok dinamikája. A téma örvén leszögezte: olykor még saját barátai is csodálják a sokoldalúságát, és szinte nem is értik, hogy amellett, hogy a házasságában is képes domináns nőként viselkedni, hogyan jut ideje, energiája arra, hogy "törékeny virágszálként" létezzen. "Most hazudhatnék, de egy domináns nő mellett ez nem valósul meg. Tudok törékeny virágszál lenni, és szeretek is néha az lenni, olyankor mindig lehülyéznek a barátaim, hogy ezt most miért csinálom. Mondom, azért, mert most végre elengedhetem magam, de nem hiszik el, pedig én szeretem néha. Ha például elutazom egy baráti társasággal, én még azt se nézem meg, hogy melyik országba megyünk, nem vagyok irányításmániás. Én ilyenkor alkalmazkodó vagyok" - kezdte vallomását Jakupcsek, aki ezt követően részletes képet vázolt a modern párkapcsolatokról.

"Látom a baráti körömben a fiúknál, meg a saját fiaimnál, hogy rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők. Ezt ki kell mondanom. Tehát az a nő, aki farkat növeszt magának, rossz úton jár. És minden lehetséges segítséget megkap a társadalomtól, hogy ezt megtegye, ha akarja" - véli a televíziós.
Kattints a további képekért!

A Jászai-díjas színésznő és legkisebb gyermeke hamisítatlan anya-fia programon vett részt, s Szinetár Dóra - rajongói legnagyobb örömére - fotókon is megörökítette a felhőtlen élményt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.