Harry teljesen kiesett a körből? Vilmos új stratégiai lépéseket fontolgat, öccsének már nem juthat hely

A Buckingham-palotához közel álló források szerint amint Katalin hercegné felépül a preventív kemoterápiás kezelésből, Vilmos herceg szeretné újra szervezni legbelső körét.

Kik lesznek a szövetségesei?

Nem titok, hogy Vilmos és Harry régóta nincsenek már beszélőviszonyban, a köztük lévő konfliktus pedig mostanra annyira elmérgesedett, hogy elemzők szerint a károk már helyrehozhatatlanok. Pedig korábban a testvérek mindenben számíthattak egymásra, cinkostársként lépegettek előre karrierjükben, s még a magánéletük legjelentősebb részleteibe is beavatták a másikat. Ám amióta Sussex hercege hátra hagyta a monarchiát és az Egyesült Államokban kezdett új életet, ráadásul több fronton intézett támadást rokonságával szemben, a trónörökösben egyre nagyobb mértékben kezdett gyűlni a harag, valamint a sértettség, ma pedig már ott tartanak, hogy szinte tudomást sem vesznek egymásról. Közben a walesi hercegnek számos kötelességnek kell megfelelnie, ráadásul édesapja, III. Károly és felesége, Katalin hercegné rákdiagnózisával is meg kell birkóznia, így nem meglepő, hogy hamarosan új szövetségesekre van szüksége; részletek a galériában!

„Ha egy családban két ember kiesik, az nemcsak nekik, hanem a família többi tagjának is nagyon megnehezíti az életét” – nyilatkozta Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója a jelenlegi uralkodó és a walesi hercegné rákbetegségére utalva.
Kattints a további képekért!

Harry állítólag egy dolgot sérelmez nagyon, és teljesen kiakadt azon, hogy családja kicsit sem értékeli azt az erőfeszítést, amit nemrégiben tett épp a palota érdekében.

Leadfotó: Molly Darlington-WPA Pool/Getty Images

Forrás: OK!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.