Sztárok

Legyőzte a botox a 80-as évek imádott szexszimbólumát: hihetetlen, hogy fest napjainkban az egykor szépséges színésznő

Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.

Álomnőből a plasztika rabja

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznőt, Kim Basingert több nagy sikerű filmből ismerhetik a mozirajongók: ilyen például a Soha ne mondd, hogy soha, a Nem látni és megszeretni, a Marslakó a mostohám, a Batman, a Huncut világ vagy éppen a 8 mérföld. Legutóbb A sötét ötven árnyalata című erotikus filmdrámában tűnt fel, mint Elena Lincoln, azaz Mrs. Robinson, az idősebb nő, akinek viszonya volt a főszereplő Christian Grey-el, amikor a sármos és gazdag üzletember még csak tini volt – ő rontotta meg a férfit és vezette be a BDSM világába. Lényeg a lényeg, Kim Basinger a mai napig keresett színésznő, a 70-es és 80-as években pedig valódi szexszimbólumnak számított külseje miatt, hiszen nem csupán egy tehetséges filmsztárról van szó, de egy egykori modellről is, akiért rajongtak a férfiak. Igen ám, de természetes szépsége és bája már a múlté, hiszen Kim azóta több plasztikai beavatkozást is elvégeztetett magán, így manapság már csak árnyéka egykori önmagának. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma, és hogyan nézett ki annak idején, karrierjének kezdetén!

Bár Kim gyerekkorában félénk és agorafóbiás volt, ennek ellenére színész akart lenni, szépségét azonban hamarabb felfedezték, mint színészi tehetségét, ami nem is csoda, hiszen édesanyja, Ann is modell volt. Nos, hozzá hasonlóan Kim is külsejével vált kezdetben híressé.
Kattints a további képekért!

Elizabeth Taylor is ugyanazt a parfümöt viselte, míg élt, amelyiket Michael Jackson is olyannyira imádott, így a két sztárnak ugyanaz a drága illat volt a védjegye.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.